Everton je izašao iz Europa lige nakon teškog poraza do nemilosrdnog Dynama Kyiv

A onda nije bilo. Kraj engleskog nogometnog interesa za Europu stigao je naglašeno i šarmantno, jer je Everton bio prebačen u posljednjih 16 europskih liga Dinamo Kijev. Roberto Martínez je ovo natjecanje usmjerio na moguće Bet365 spasenje iz žalosne sezone domaćih, Ali putovanje je izbačeno u glavnom gradu Ukrajine. Kriminalno, njegov tim je sišao s malo borbe. Uistinu jadni obrambeni ekran nadoknadio je Evertonovu nade za mjesto u četvrtfinalu i kliničkoj strani Sergeja Rebrova, koji su mogli iskoristiti prednost. Andriy Yarmolenko i Vitorino Antunes započeli su i dovršili pobjedu u zapanjujućem stilu, i Martínez je tvrdio da je kvaliteta ispred cilja koji je bet365 bonus pokazao razliku noću, ali njihovi ciljevi su završili užasni kolaps u srcu obrambene utakmice.Antolín Alcaraz, Phil Jagielka i Seamus Coleman izabrali su pogrešnu noć kako bi dopustili slabost koja je potkopala Evertonovu sezonu Premier lige kako bi zarazila svoju Bet365 europsku kampanju.Evertonov Roberto Martínez pohvalio je ‘nevjerojatnu završnu obradu’ Dynama Kyiv Read more

Romelu Lukaku Ovaj je termin osmi krug Europske lige, plus kasno Jagielka zaglavlje, jedva registriran kao utjehe.Menadžer Dinamovih ciljeva također je preusmjerio pozornost na neke odlučan izbor Martínez. Odluka menadžera da Alcaraz umjesto dobrih John Stones napravi, da napusti trojicu midfielda koji je dobro funkcionirao u Bet365 nedjelju Osvojiti Newcastle United i izostaviti ključne sastavnice Leon Osmana i Darron Gibsona kako bi napravili mjesta za Gareth Barry, koji su svi loše otišli.

Nije to Martínez imao nakon toga. “Natrag četiri i pet su bili jaki u posljednje dvije utakmice”, tvrdio je. “Iz prve lige smo priznali samo jedan gol od jednog kuta naspram Dynama i zadržali čistu list protiv Newcastlea. Osjećala sam da su njihovo iskustvo i komunikacija važni. Bio je to slučaj da cijela momčad nije dovoljno dobro branila. ”

Martínez je dodao:” Njihov drugi cilj je došao iz našeg kuta.Ne mislim da je osoblje, ali tim i prilika. Dinamo je imao puno zamaha i Bet365 samopouzdanja, a sve što su pogodili udario je na mrežu, a ne da bismo bili krivi jer ne bismo bolje obranili. Ponekad morate istaknuti kvalitetu dorade. Napravili smo mnogo šanse, ali dvaput pogodili post, a čuvar. To je bila razlika. “Dynamo je najprije preuzeo kontrolu nad kravatom s izvrsnim pojedinačnim ciljem, kada je Yarmolenko uletio u mobilna verzija Bet365 prostor s desne strane, ušao u Barry i prošao slatku završnu ljevicu nad Tim Howardom iz 20 metara. Evertonov vratar nije se pomaknuo. Martínezovi su muškarci u početku dobro reagirali. Naismith i Ross Barkley u kombinaciji su gotovo na razini kada je Scot objavio engleski međunarodni jasno od Dynamo obrane.Barkleyjev udarac s malim Bet365 udarcem pobijedio je Olexandra Shovkovskija u vratima doma, ali je skočio s boka daleko.

Razina u noći, naprijed na agregat; Everton je zatim opustošio. Jagielka i Alcaraz već su obavijestili o njihovoj slabosti u zraku, prije nego što je Dynamo ponovno zauzeo vodstvo s užasnim jednostavnim golom, oba su propustili rutinsko odstupanje i dopuštajući Yarmolenku da prisili Howarda u divno spasenje.

Sljedeći put Nije imalo otkaz. Drugi Dynamo potekao je od Evertonovog kuta kojeg je preuzeo Leighton Baines, koji se nije mogao vratiti na poziciju za Bet365 protunapad i potaknuo Colemana da se prebaci lijevo. Ljevorni križ Oleh Gusev je izazvao zločin u kutiji od šest dvorišta u Evertonu.Alcaraz je opet propustio let isporuke, a lopta je pogodila Colemana na bedru, a savršeno je za Lukasu Teodorczyk da se pretvori iz blizine. Dinamo je proslavio s istog puta manje od dvije minute kasnije. Alcaraz je stvorio naviku da prođe tankim zrakom i izgubio ga Miguel Veloso dok je izazvao još jednu dugu loptu iz obrane. Jagielka je osvojila drugi izazov na zraku, ali samo je pronašao Veloso kako vreba na rubu područja. Everton je u to doba ipak napredovao s drugim Bet365 golom, ali su mu trebali dvije, kada je više pretjerano branio Alcaraz i Coleman darovitim Rebrov tim je njihov četvrti.Yarmolenko je izveo Teodorczyk iza Evertonove pozadinske linije s savršeno ponderiranim prolazom i kada je napadač prešao s linije koje je Alcaraz morao presresti prije Guseva. Umjesto toga, jadni Paragvajan okrenuo je loptu protiv Colemana na liniji, a još jedan odskak od Donegalovog branitelja pao je u bijelu košulju, a Gusev je radosno stavio poziv preko unutarnjeg dijela posta. Antunes, Dynamoov lijevi leđa, završio je pogodak svoje strane s nezaustavljivim pogonom od 35 metara koji su letjeli u vrh kule Howarda. Nije bilo krivnje za obranu Evertona za to. Barkley je po drugi put pogodio post i Shovkovskij je spasio od Atsua prije no što je Jagielka pogledala u Bainesov kut.Kasni rally je osnažio Martínezovu Bet365 tvrdnju da je završetak sve to odvajalo timove noću, ali u stvarnosti, i baš kao i Everton, nije imao obranu.

Rate this post