Melbourne Victory legyőzi a Perth Glory-t az FFA kupa döntőjében

A Melbourne Victory az A-League legnagyobb trófeagyűjteményét nagyszerűen feltölti, a Perth Glory 2-0-at az FFA-kupa döntőjében.

A Victory domináns volt a szombat este döntőjének első felében mivel mindhárom hazai címből egyidejűleg mindhárom hazai címet viselték, miután 2014-15-ben megnyerték a harmadik A-League premiership-bajnokságot. Huszonötödik futam: mennyire Unibet fogadási bónuszok az interneten realisztikus a második rész, a promóció és a kiesés? | Joe Gorman Bővebben

Az egyetlen down-side volt a csalódást okozó tömeg 15.098, a magas jegyárakat hibáztatta egy félig teljes AAMI Park.Melbourne jól érezte a két gólos félidei vezetést, egy 45 perces, 45 perccel később megnyilvánuló meccs után. A hazai csapat már a 16. helyen állt a labda közepén. hogy az erőszakos sztrájk a firenzei új-zélandi nemzetközi Kosta Barbarouses-ről, bár ezt az erőfeszítést helyesen tiltották le, a Victory védője, Matthieu Delpierre egyértelműen kívül esett. A győzelem 35. percében, amikor Oliver Bozanic volt hogy a Jason Geria-t és a Barbarouses-t jobbra jusson. Melbourne hétszer később megduplázta előnyöket.Carl Valeri kapitány Unibet tökéletes labdát játszott a csatár Besart Berisha útján, akinek az első érintése átvette őt a végső védőn.

Az albán célvadász rájött, hogy briliáns sztrájkot szerzett Glory tartója, Ante Covic és belül a bal oldalon. Glory időnként veszélyesnek tűnt a támadás ellen, bár a brazil csatár, Sidnei Sciola nagyrészt a Delpierre birtokában volt. Perth másodpercenként elkezdte a második felét és majdnem felére csökkentette a hiányt négy percen belül, amikor Diogo Ferreira lövésbe dobta a jobb oldali támaszt.

A 61. percben, Richard Garcia Glory kapitánya első alkalommal Unibet mobil fogadás mezőnybe.A látogatóknak a második félidőben a legjobb pontozási esélyek voltak, anélkül, hogy bármelyiküket átalakíthatnák.

A győzelmet az elmúlt nyolc percben 10 emberrel kényszerítették le, miután Valeri-t másodpercig lefoglalták bűncselekmény – súlyos szabálytalanság Dino Djulbic ellen. Ugyanez a sors érkezett Valeri-nek az A-League döntőjében a Sydney FC ellen, de a csapata továbbra is kényelmes módon nyerte meg a mérkőzéseket. Perth nem tudott több fontos játékost figyelembe venni a sérülés miatt szombat éjszaka, beleértve Chris Haroldot, és importálja György Sandorot. A két gólos vereség azt jelentette, hogy Glory még mindig megnyerni minden ezüstöt az A-League korszakában, Unibet miután elvesztette a tavalyi FFA-kupa döntőjét az Adelaide United-nek és a 2011-12-es A-League döntőjét Brisbane Roarnak.

Rate this post