Snimanje pada? Na Europskom prvenstvu će ići na tisuće Slovaka

BRATISLAVA. Slogan iduće godine Europsko prvenstvo (10 lipnja-10 srpnja, 2016) je francuska riječ sastanak. Do sada s nogometom ide i tisuće Slovaka.Čak bi mogao pasti čak rekord.

Glavni podrška za granice Slovačkoj uživali u doba neovisnosti još hokejašima i pojedinih sportaša u posljednjih nekoliko godina, biciklista Peter Sagan.

Slovački navijači dominiraju Utakmica naših hokej igrača i na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Češkoj (ranije također u 2004.), ali je njihov broj u publici nije premašio deset tisuća, već više njih u Ostravi CEZ Arena ne stane.

nogometaše pljeskati iz najviše navijača u Pragu protiv Češke u Dublin protiv Irske, te u londonskom Wembleyju protiv Engleske.

Kada je premijer Slovačke sudjelovanje u nogometnom Bet365 bonus “cashback” svijetu kupa prije pet godina, putovao u Južnu Afriku po zraku samo nekoliko stotina navijača.U Francuskoj, sve će biti drugačije.

„Da bi vidjeli uživo nogometnu reprezentaciju na velikom turniru je za mnoge fanove sna. Francuska nije tako daleko, plus to je lijepo odredište. Posjetite nogometnu utakmicu može dobro kombinirati sa obiteljski izlet „, kaže šef Fan Club Slovačka nogometne reprezentacije rimski Táborský.Každý utakmicu drugdje

Prema propozicijama UEFA, pojedinih sudionika utakmice za EURO 2016. imaju pravo na 10% kapaciteta stadiona sjedala međutim, najmanje 6.000 ulaznica.Najmanji od stadiona na kojima će se turnir se igrao, ima više od 33 tisuća navijača (Toulouse), najveći je od više od 80 tisuća (Stade de France).

Navijači oba kluba, ali sigurno zauzimaju prostor izvan navedenih sektora. „Slovaci su pametni, ulaznica se može dobiti”, kaže Tabor.

Prodaja ulaznica za turnir koji je pokrenut u lipnju ove godine, prvi val od njih prodao milijun. Dok samo domaće francuske znati kada i gdje da se ukrcaju mala grupa utakmice. Ždrijeb će se održati 12.Prosinca u Parizu.

„Najveći interes bio je nastavak članka pripada premium sadržaja Sme.sk I vi možete biti pretplatnik godišnja pretplata € 29 Red Uštedite do € 17,80, u usporedbi s mjesečne pretplate Kvartalni pretplata 9 90 € Red Spremi € 1,80, u usporedbi s mjesečne pretplate mjesečnu pretplatu od € 0.98 knjiga Cijena € 0,98 vrijedi za nove pretplatnike prvi mjesec. Ostali mjeseci su po cijeni od € 3.90.Već imam pretplatu – Prijava vašu pretplatu: neograničen pristup sadržajima Sme.sk, Korzar.sk i Spectator.sk više od 20 godina arhiva Sme.sk čitanja i razgovori s prilozima TV OKO / Svijet TV, vikendom i neograničeno forum rasprava radovi neograničen pristup videa i Slovačke filma o Sme.sk dostupni na PC i Android i iPhone Nastavlja članka pripada premium sadržaja Sme.sk Otključaj ovaj članak 0,50 € Otključaj Nakon uplate članku nekoliko sekundi otvara i možete nastaviti čitanje godišnju pretplatu € 29 Red Spremi do € 17,80, u usporedbi s mjesečne pretplate mjesečni p redplatné 3,90 € Red već imate pretplatu – Prijava vašu pretplatu: neograničen pristup sadržajima Sme.sk, Korzar.sk i Spectator.sk više od 20 godina arhiva Sme.sk čitanja i intervjui priloga OKO TV / TV svijeta , Vikend forum i neograničen broj za raspravu neograničen pristup videa i Slovačke filma o Sme.sk dostupni na PC i Android i iPhone

Rate this post