Bet365 spelbolag bonuskoder

Bet365 spelbolag bonuskoderBoxning behöver ett gott skratt, eller åtminstone ett utbrett gnag, efter dagar med rullande rykten om misstänkt dömning och till och med samverkan i vad som har varit en orolig turnering på flera fronter.Och på scenen Bet365 gränsar Nicola Adams, vars leende kunde tända ett kyrkogård, men som inte sköt någon välgörenhet på hennes gamla vän, Cancan Ren, slog henne övertygande för att nå flygviktens slut.

Adams, som fick lätt den högsta ovationen när man går in i ringen och lämnar den, är en så engagerande karaktär och accepterar plaudits med ett Bet 365 generat leende. “Jag vet inte varför,” sa hon. “Jag antar att de tycker om min stil, jag ler, jag är glad – jag antar att det är vad folk vill se: någon njuter av sig, njuter av Rio och njuter av boxning.”

Adams, i vad är nästan säkert farväl till olympisk boxning på 33, möter nu den fullbordade franska kämparen Sarah Ourahmoune, som hade en lika enkel tid i sin semifinal mot den colombianska southpawen Ingrit Lorena Valencia.Slutspelet äger rum på lördag Bet365 eftermiddag. “Jag är i väldigt bra form,” Adams sa när han bad om att jämföra sin boxning för fyra år sedan, när hon slog Ren i finalen för att bli den första kvinnan att vinna en olympisk guldmedalj. “Jag har vunnit mästerskapet, världsmästerskapet och nu går jag igen för olympiska titeln – allt samma år. Jag tror att min form är okej. ”

Hon förnekade att hon hade riktat Ren som det största hotet mot hennes ambitioner. “Jag ser ut för alla, för att vara ärlig,” sa hon. “För att komma till finalen Bet365 måste du möta några få personer.”

Det är bokstavligen så – om hon vinner ett annat guld kommer hon ha gjort det med bara tre segrar, med tanke på fältets bräcklighet och det faktum hon fick en första runda hejdå.Det är inte att dämpa hennes prestationer; hon gör vad hon måste göra, och det är inte lätt att lägga sig i åldern. Det är nog hennes hårdaste utmaning, nu när hon har tagit Ren ut ur ekvationen.

Pratade i Ourahmounes vinnars sista ögonblick, erkände hon att de andra semifinalisterna var “både bra konkurrenter” men i sanning, inte heller i sin klass. Finalen borde inte vara så knepig som henne i torsdagen, eller till och med hennes kvartfinal två dagar tidigare, när hon kämpade för att kanten förbi den bestämda ukrainska Tetyana Kob. “Den första kampen, jag var lite ring-rostig,” erkände hon, “men jag fick det ur vägen.Nu är det fram och tillbaka. ”

Adams, något kortare än hennes motståndare i semifinalen och Bet365 bekant med alla sina tricks, försökte gå under hennes jab men gick fram till en styv höger hand inuti den första minut. Leeds-boxaren hade varit lite långsam i sin första match och vid 33 hade hennes reflexer kanske minskat marginellt. Hon har fortfarande sina färdigheter och genomträngde Renas vakt med några utbildade huvudskott nära klockan, men det var inte tillräckligt. Alla tre domarna gav den kinesiska kämpen första omgången, och Adams hade nu ett seriöst arbete att göra.

“Jag tog min tid i första omgången,” sa Adams senare. “Jag ville känna henne ute, inte rusa.Hon är en snabb counter-puncher, så jag ville inte ta några chanser, och jag Bet365 byggde upp därifrån. “Ren, dansande utanför Adams vänstra ledning i andra, gjorde med iögonfallande höger krokar och såg de mer avslappnade av de två. Hennes ryckiga fotarbete var en utmaning för Adams, tills Leeds-flygviktet kom igenom med en rad solida huvudskott. Hon fick sin jab också och gick Ren till repen, där hon gjorde mycket poäng. Därefter fick domarna det rätt: 10-9 till Adams.

Renad med otålig avsikt i tredje, klart upptagen vid sena skenan i föregående omgång.Hennes nävar blinkade snabbare, men inte med samma noggrannhet som Bet365 hennes motståndares och för andra gången blev hon fångad på repen och betald för den på resultattavlan. Ren slår blev vanligare, som Adams hittade en bra rytm efter åtta minuters utforskande utbyte, boxning med lugnt förtroende.

Formatet fyra gånger per minut är inte idealiskt eftersom det inte tillåter kvalitetsboxare att enkelt bygga ett angrepp Det sätt som de skulle vilja, men båda dessa fighters är vana vid det. Den som mätt tempoet bäst i den avslutande sessionen skulle säkert få dommarnas öga.

Det var liten anmärkning i den näst sista minuten, men Adams kunde ha kantat det i sista sekunden med en annan snabb angrepp .De brittiska fansen trodde säkert det – och det såg så ut från den här reporterns eyrie, en bra 50 meter från ringen. Hennes anhängare Bet365 skulle inte bli besvikna. Turkiska, Sri Lanka och Puerto Ricas domare gav allt det till henne med marginalerna 39-37, och det verkade rätt.

Kanske var tre fjärdedelar av de 10 000 platserna ockuperade för den 24: e sessionen av turneringen som i huvudsak har utmärkta boxning – och bara några fruktansvärda avvikelser.

Rate this post