Boksz nap labdarúgás: a játék és a karácsonyi ütközik, hogy mindannyian izgalmas gyerekek legyenek

Egyszerre a féltékenység fel van függesztve, és van valami a játékosok felett. Miközben tegnap az edzőterületen vagy egy edzőn voltak, szabadon hallgathattuk családjainkat. A meccsek, a program megjegyzi, emlékeztetnek bennünket, jönnek „vastagok és gyorsak” a szezon ezen vidám idején, és egyes játékosok olyan közel kerülnek a bérükhöz, amennyire csak akarnak. 23. és 26., a 29. és a második, a labdarúgók a legtermékenyebbek közé tartoznak Nagy-Britanniában.

„Jó karácsony?” Kérdezzük egymást. Ha őszinte vagyunk, elismerjük, hogy nagy részét elköltöttük, hogy megkönnyítsük a mérkőzést, hogy menjen el a következő napra. Semmi nem kap túlságosan kíváncsi néni vagy nagybátyját, akinek nem tetszik politikai nézete, mint egy boksznapi rendezvény. A labdarúgás mindig menekülés, de szó szerint egy Yuletide-en.Ha nem tudsz eljutni a játékba, mindig van egy rádió, amely elfedi a fülét a nappali elfelejtett sarkában. Még a Soccer szombat megnyomása a néma gomb megnyomásával úgy érzi, mintha egy gyorsjáratú autóbuszra ugrott volna.

A félidőben tartott koncerteken futball és karácsonyi ütközik, hogy mindenkinek izgalmas gyermekei legyenek. Valószínűleg nagyobb a tömeg, mint a szokásos. A londoni, az Aberdeeni és a külföldi otthoni látogatók megduzzadnak a régi pálmákba és a régi lángokba, és ritkán látták a gyerekek testvéreit. Grottává válik, és több zajt áraszt, mint bármelyik iskolai látogatás, az élet és az átviteli ablak lélegzetelegítő hangja.

A bajnokságon kívüli csapat támogatói, ez a tánc örömmel késik. Néhány nappal később a párt a házukban van.Minden megismétlődik, kivéve, ha a vasutak újra megnyílnak, ami azt jelenti, hogy az elhúzódó következmények. A fedélzeten, ahogy a vagonok visszahúzódnak a visszavonuló hó között, a májok tompa és torkosak, de még mindig nincs ott egy támogató. Végül az otthoni rajongók kapják meg a fordulatot, bejárva a bejárati ajtóból és a fénybe, felébredve, mintha hibernálták volna, táncolnak a jeges járdákon átterjedő kerekes ládákkal a föld felé, és a legjobb online fogadóirodák nyaralás mégis. A labdarúgás ebben az évszakban jól érzi magát, ugyanúgy, mint a saláták elküldése, vagy elfogyasztása.

A szilveszter után gyorsan megcsókolja a fejét, és gyorsan megüt.

Kinek van szüksége az Alka-Seltzerre, amikor kilenc pontot húzunk ki? Mindezek a játékok végül is elrejtik a szezont, amely gyorsan halad előre és felfelé.Ez az időszak nem minden másnaposság és stílus. Lényeges, technikai cél. Aztán jön az FA-kupa harmadik fordulója, a legjelentősebb dal, amelyet a encore számára mentettek.

Ilyen a labdarúgás a goodwill szezonban. Ezt nem szabad többé megváltoztatni, mint amilyennek a karácsonynak kellene.

Rate this post