Sportingbet – élő fogadás

 

John Aloisi edzője szerint a Brisbane Roar A-League bajnoki ambícióit nem fogja kiszorítani a 6-3-as veszteség a Perth Glory-ra, ami a legjobb helyért jár. Roar 35 percen belül Bet365 vezetett a 3-2-re, mielőtt elhalasztotta volna a következő négy gólt az Sportingbet egyik legemlékezetesebb A-League meccsben a közelmúltban.

Perth eredményeként Brisbane lett a második hely az asztalnál, mögötte Nyugat-Sydney a gólkülönbségen. Roar helyét az első kétben szigorúan tesztelni fogják szombaton, amikor az Adelaide-i felkelő Reds-szal Sportingbet találkoznak. A harmadik Bet365 helyezett Adelaide mindössze két ponttal büszkélkedik a Brisbane-ről, miután 12 meccs veretlen futás után dicsérte az A-League rajongókat az általános jó viselkedésért a Sydney derby alatt Tovább…

A szombati mérkőzésen elért kilenc gól az A-League rekordot, amelyet négy korábbi alkalommal ért el.De Glory 10 gólt szerezhetett volna, több más arany esélye is lehetett.

Öt öt Perth gólja volt, de Aloisi gyanús volt, hogy csapata Sportingbet címletöltése továbbra is a pályán maradt. “Mindenki számára Bet365 kellemetlen. De ez nem fog csillapítani a bizalmunkat – mondta Aloisi. “Ha már tapasztalt játékosok, mint Matt McKay, Jade North, Thomas Broich, Corona – képesek lesznek foglalkozni vele.

” Még mindig jó helyzetben vagyunk. Még mindig benne vagyunk abban, amit csinálunk. Most nem tudjuk eldobni a szezont. Még mindig egyenrangúak vagyunk. “Glory ötödik győzelmét a trottal felemelték a klubnak a hat legjobb ponton belül.De a bajnoki címet a pénteki pénteken fogják tesztelni, amikor Wanderers-szal szembenézik a Pirtek Stadionban. Andy Keogh, Shane Lowry és Vadocz Krisztian megérkezése újjáélesztette Glory-ot, míg a Diego Castro a Sportingbet középső közepén adta át a klubot.

“Mondtam, hogy egy másik bolygón van – azt hiszem, most más stratégiában van” – nyilatkozta Kenny Lowe Glory edzője Castroról, folyamatosan elkáprázták a Roar játékosokat. “Abszolút örömmel figyelt.” A Glory hét további mérkőzése közül négyen az alsó klubok ellen irányulnak, így Lowe díjainak kiváló esélye van az A-League négy legjobbjainak összeomlására.De Lowe azt Bet365 mondta, hogy a klubot körülvevő növekvő hype nem fogja elviselni.

“Azt hiszem, mindenki azt mondta, hogy a Sportingbet élő fogadás kilencedik vagy valami ilyesmi véget ér,” mondta Lowe. “Elcsípettem a biteket és nagyon örültem a játékosoknak. Megszerették mindazt az elismerést, amellyel a pillanatban kapnak. De a klubban senki nem fog túl messzire menni. ”

more info: fogadási bónuszok az interneten

Rate this post