Unibet mobil sportfogadás

A Labdarúgó Szövetség bejelentette, hogy támogatja Michael Van Praagot a Michel Platini Uefa elnöke helyett a következő heti rendkívüli kongresszuson Athénban.

A 68 éves holland futballvezető A szövetség a viszonylag ismeretlen szlovén Aleksander Ceferin ellen lép fel, miután Spanyolország Ángel María Villar Llona kedden Bet365 sportfogadás húzta ki a versenyt. beleegyeztek, hogy támogatják Michael van Praagot, ”nyilatkozta David Gill, az FA alelnöke és az Uefa ügyvezető bizottság tagja.

„ Ő valaki, akit nagyon jól ismerünk és szorosan együttműködtünk az elmúlt Unibet években, különösen azért, mert közös elkötelezettségünk volt a Fifa reform biztosítására.Ahogy Uefa elnöke, Van Praag úr képes lenne biztosítani az erős és hiteles vezetőséget az európai labdarúgás számára a globális játék döntő pillanatában. ”

A rendkívüli kongresszus szeptember 14-én kerül megrendezésre.

Greg Clarke, a közelmúltban kinevezett FA elnöke, leírta a 2022-es világbajnokság visszaszámláló óráját, amelyet elődje, Greg Dyke telepített St George’s Parkba, mint „viccet”.

„Ez az óra hirtelen” – mondta Clarke. „Ha a hidegháborúban látta ezt a nukleáris órát, az elmúlt 55 évben egy perctől éjfélig tartott. Ezek a dolgok vicc.Szeretem néhány viccet, szeretem egy jó nevetést, így megyek fel a Szent György-parkba, és jó Unibet nevetésben vagyok az órában.

Clarke hivatalosan FA-elnökként vett részt pénteken és észrevételei az első szerepvállalásából eredő nyilvános nyilvánosságra hárultak. A volt Labdarúgó Liga vezetője jelezte, hogy kevésbé lesz nyilvános profilja, mint Dyke, hozzátéve: „Nem vagyok itt, hogy építsem a Greg Clarke márkát.

„ Itt vagyok, hogy az érdekelt felek felállítsanak és kezdje el az angol Unibet mobil sportfogadás válogatott csapatát, kezdje el a gyökereket és mindenki közreműködését. ”

Rate this post